EXTRA DIENSTEN


EPC

 

Om je woning te mogen verkopen heb je heel wat documenten nodig, één daarvan is het EPC (Energie Prestatie Certificaat). Heb je dit nog niet aangevraagd? Geen probleem, Nick&ik maakt een EPC voor jou!

 

 


Elektrische keuring

 

Bij de verkoop van je woning ben je verplicht om ook een keuringsattest van de elektrische keuring te overhandigen aan de koper. Geen zorgen, bij Nick&ik ben je aan het juiste adres!

 

 


Telefoonservice

 

Neem je onze telefoonservice? Dan komen we een verkooppaneel plaatsen. Op dit paneel noteren we het telefoonnummer van Nick&ik! Heeft er iemand interesse in jouw vastgoed, dan bezorgen we jou alle nodige gegevens.

 


Coating voor ramen en deuren

 

Staat je vastgoed te koop, of heb je net een nieuwe woning gekocht? Dan wil je uiteraard dat deze er goed uitziet!

 

 


Verhuisservice

 

Bij Nick&ik kan je dienst doen op een verhuiswagen mét chauffeur! Ben je klant bij Nick&ik? Dan geniet je uiteraard van een kortingstarief!

 

 

 


Technisch advies

 

Koop je een woning als opbrengsteigendom? Dan kan het verstandig zijn deze even te laten controleren door een technische adviseur. Zij kunnen jou, na een grondige controle, vertellen of het pand voldoet aan de eisen van de huidige huurwetgeving!

 


Plaatsbeschrijving

 

Wil je vastgoed verhuren? Dan is het verstandig om op voorhand een plaatsbeschrijving te laten opmaken.
Nick&ik kan jou daarbij assisteren!

 

 


Vastgoedfoto's

 

De meeste kopers bekijken je pand eerst op het internet. Je kan dus maar beter zorgen dat er degelijke foto's worden gebruikt.