EXTRA DIENSTEN


EPC

EPC

 

Om je woning te mogen verkopen heb je heel wat documenten nodig, één daarvan is het EPC (Energie Prestatie Certificaat). Heb je dit nog niet aangevraagd? Geen probleem, Nick&ik maakt een EPC voor jou!

 

 


ASBESTATTEST

 

Sinds november 2022 ben je, indien het pand dateert van voor 2001, ook verplicht een asbestattest te voorzien bij de verkoop. Heb jij nood aan een asbestattest? Contacteer Nick&ik, we helpen jou graag verder!

 

 


Elektrische keuring

Elektrische keuring

 

Bij de verkoop van je woning ben je verplicht om ook een keuringsattest van de elektrische keuring te overhandigen aan de koper. Geen zorgen, bij Nick&ik ben je aan het juiste adres!

 

 


Telefoonservice

Telefoonservice

 

Neem je onze telefoonservice? Dan komen we een verkooppaneel plaatsen. Op dit paneel noteren we het telefoonnummer van Nick&ik! Heeft er iemand interesse in jouw vastgoed, dan bezorgen we jou alle nodige gegevens.

 


Verhuisservice

Verhuisservice

 

Bij Nick&ik kan je dienst doen op een verhuiswagen mét chauffeur! Ben je klant bij Nick&ik? Dan geniet je uiteraard van een kortingstarief!

 

 

 


Plaatsbeschrijving

Plaatsbeschrijving

 

Wil je vastgoed verhuren? Dan is het verstandig om op voorhand een plaatsbeschrijving te laten opmaken.
Nick&ik kan jou daarbij assisteren!

 

 


Vastgoedfoto's

Vastgoedfoto's

 

De meeste kopers bekijken je pand eerst op het internet. Je kan dus maar beter zorgen dat er degelijke foto's worden gebruikt.