Deel dit pand via Facebook:

Schitterende karaktervolle villa

 

Via het charmante poortje aan de voortuin komen we terecht bij de inkomdeur dewelke toegang biedt tot deze schitterende karaktervolle villa.

 

Via de hal met gastentoilet kunnen we de ruime leefruimte met open keuken betreden. Deze volledig uitgeruste keuken biedt op haar beurt toegang tot de achterliggende berging. Via de berging is het mogelijk om de volledig geklimatiseerde wijnkelder te betreden.

 

Eens terug in de fantastische leefruimte met vide, nemen we de trap richting het eerste verdiep. Hier komen we uit op de mezzanine dewelke momenteel werd ingericht als bureau. Via de nachthal komen we terecht bij de 2 slaapkamers waarvan één is voorzien van een aansluitende dressing en directe toegang biedt tot de badkamer met douche en ligbad.

 

De volledige woning is voorzien van airco en centraal stofzuigersysteem.

 

Het pand is zowel vooraan, als achteraan voorzien van een ruime tuin dewelke volledig werd ingericht door een tuinarchitect. Aan de voorzijde werd er, naast het hoofdgebouw, ook een bijgebouw geplaatst. Het gelijkvloers werd hier ingericht als garage/opbergruimte, op het eerste verdiep bevindt zich momenteel een hobbyruimte met aangrenzende badkamer. Het bijgebouw is ideaal voor diverse doeleinden: vrij beroep, studio, B&B,...

Aan de achterzijde werd er een uniek zwembad met vijver aangelegd.

 

Met een ideale ligging tussen wandelpaden, een sprookjesachtig exterieur en een tot in de puntjes afgewerkt interieur, is deze woning eentje om bij weg te dromen.

 

EPC: 225 kWh/m²


€ 615.000


Oppervlaktes

 

  • Leefruimte met open keuken: 78,00 m²
  • Mezzanine: 22,00m²
  • Berging: 8,00 m²
  • Slaapkamer 1: 19,00 m²
  • Slaapkamer 2: 8,00 m²
  • Badkamer: 11,00 m²

  • Studio: 84,00 m²

Deze woning bezichtigen? Bel 03 435 50 66