Met trots stellen we u deze riante loft voor!

Op de eerste verdieping van een uniek industrieel gebouw (voormalig fabriek). Vindt u deze exclusieve, volledig met domotica uitgeruste, loft van maar liefst 210 m² + 41 m² patio én 17 m² buitenruimte!

De ligging van deze unieke loft is perfect. Het is een echte oase van rust maar toch vlakbij de ring rond Antwerpen en op 10 minuten rijden van het Centraal station van Antwerpen!

De loft beschikt over een open geïnstalleerde keuken (Arc Linea), slaapkamer met ingemaakte kasten (22 m²), slaapkamer met ingemaakte kasten en toegang tot de patio ( 16 m²), badkamer met douche, bad en toilet, apart toilet en berging.

Deze loft geniet een mooie, hoogwaardige afwerking met behoud van vele authentieke elementen maar inclusief alle hedendaags comfort.

Eveneens beschikt deze prachtige loft over een zeer ruime, overdekte, afgesloten, autostaanplaats.

Tenslotte beschikt het pand ook over een polyvalente ruimte met bar op het gelijkvloers waar u als eigenaar ook gebruik mag maken.

Indien u opzoek bent naar een “once in a lifetime” vastgoed te Antwerpen met een overvloed aan ruimte en een indrukwekkend oog voor detail, kom deze loft dan zeker eens bewonderen!


Oppervlaktes

 

  • Badkamer: 20 m²
  • Slaapkamer 1: 22 m²
  • Slaapkamer 2: 16 m²
  • Patio: 41 m²
  • Buitenruimte: 17 m²

Deze woning bezichtigen? Bel 03 435 50 66