Schitterend gerenoveerde starterswoning

 

In 2020 werd deze woning met ruime leefkamer, hyper geïnstalleerde keuken, 2 ruime slaapkamers, badkamer en droge kelder professioneel gerenoveerd!

De woning is voorzien van hoogrendementsbeglazing (U-waarde 1,1), PVC schrijnwerk met aan de straatzijde extra akoestische isolatie.
Het raam in de leefruimte is voorzien van elektrische rolluiken die recent werd vernieuwd met een nieuwe motor!

Bij het binnenkomen van de woning, kom je in de prachtige inkomhal met authentieke tegelvloer en een volledig gerenoveerde eiken trap! In de inkomhal is er toegang tot het gastentoilet, de kelder alsook de woonkamer met open keuken.

De woonkamer en keuken zijn voorzien van een prachtige tegelvloer en is optisch ingedeeld in respectievelijk een gezellige zit- en eethoek.
De keuken werd nog maar enkele maanden geleden geplaatst en is volledig uitgerust! (Quooker-kraan, afwasmachine, 5-pits gasvuur met dampkap, grote ijskast met diepvries, oven en microgolfoven en extra-large opbergruimte- en lades,..)

Op de bovenverdieping treffen we de gerenoveerde badkamer en 2 ruime slaapkamers aan.

De badkamer is uitgerust met een ingebouwd hangtoilet, douchecabine met regendouche, enkele lavabo met spiegelkast en handdoekdroger.

Eveneens beschikt deze woning over een grote, goed verluchte kelder.

Dankzij de ideale ligging t.o.v. de Stad Antwerpen bent u met zowel de fiets, de auto als het openbaar vervoer snel in en uit de stad!

EPC: 270 kWh/m²


Oppervlaktes

 

  • Inkomhal: 8,24 m²
  • Leefruimte/eetkamer/keuken: 34,50 m²
  • Badkamer: 3,15 m²
  • Slaapkamer 1: 14,50 m²
  • Slaapkamer 2: 14,00 m²

Deze woning bezichtigen? Bel 03 435 50 66